Támogatás

Gyakornoki program megvalósítása Dr. Szénai László egyéni vállalkozónál

Az Európai Unió és a Magyar Kormány finanszírozásával Dr. Szénai László egyéni vállalkozó 5,97 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” című pályázati kiíráson a Gazdasági és Innovációs Operatív Program keretében (GINOP-5.2.4-16-2017-02038). Az 5,9 millió forint összköltségvetésű projektből 2 fő gyakornok foglalkoztatása és a munkavégzésükhöz szükséges eszközbeszerzések valósultak meg.

A projekt során megvalósult a gyakornokok 9 hónapos foglalkoztatása, előrehaladásuk mérése, melyet előrehaladási naplóban dokumentáltunk. A mentor szerepét Dr. Szénai László látta el, aki releváns szakmai tapasztalattal rendelkezik, így a gyakornokok képzése és foglalkoztatása megfelelő szinten és színvonalon történt.

A gyakornoki program célja, hogy a szakképzésből kilépő fiatalok elhelyezkedését, munkatapasztalat szerzését elősegítsük, támogatva a felsőfokú végzettséggel nem rendelkezők szakmai karrierjének, pályafutásának megerősítését. A projekt során a gyakornokok valódi munkatapasztalatot szereztek, ezáltal javult foglalkoztathatóságuk és hosszabb távú munkaerő-piaci esélyük.

Támogatás mértéke: 100 %

A projekt megvalósításának kezdete: 2018.01.19. │befejezése: 2018.12.06.