Telefonszám: +36/70-632-3161
E-mail cím: szenailaszlo@gmail.com
Rendelési idő: időpontkérés alapján

Dr. Szénai László

Támadt egy ötletem álmodozó gyerekként. Arra gondoltam, ezermester leszek…Láttam ilyet a falumban, és irigyeltem az ütött-kopott gépek kezelőjét, csodáltam a tudását. Nem tudtak olyan problémát hozni neki, amibe beletörött volna a bicskája! Hihetetlen volt a hozzáállása, a kreativitása, és a kitartása egy-egy feladat megoldásánál.
Végül fogorvos lettem, és talán úgy tűnik, nem valósult meg az álom.
Miért vagyok mégis elégedett? Miért nem érzek űrt az elképzelt és a megvalósult között?
Ha összehasonlítom a közel három évtizeddel ezelőtt működő átlagot messze felülmúló rendelőket  a most meglévő saját kis birodalmammal nem kell törnöm rajta a fejemet.
Nagyon szerencsés korban élünk. A tudomány rakétasebességgel ontja jobbnál jobb felfedezéseit kényelmesebbé téve hétköznapi életünket, segítve a különböző iparágak fejlődését. Óriási dolog, hogy ebből mi fogorvosok is mindent megkapunk saját magunk és pácienseink örömére! 
Csili-vili fogorvosi egységkészülékekkel dolgozhatunk, melyek felülmúlnak bármilyen ezermester műhelyt. A digitális technika megjelenése sokkal pontosabbá teszi a diagnosztikát, minden információt megkapunk a legprofibb kezelési tervek felállításához. Kezdőként beláthatatlan távlatnak tűnt akár egy mai szemmel fapados röntgenkészülék beszerzése. Ehhez képest az egyik legmodernebb CT-készüléket üzemeltetjük.
A lézerek, az ultrahang, a nanotechnológia megjelenése, a tömőanyagok, a fogpótláshoz használt anyagok, illetve azok  előllítása mind a mai tudomány tükrei.
A fogászati implantátumok használata  az agyonmisztifikált homályból kitörve a hétköznapi megoldások eszközévé vált. 
Fogorvosnak lenni, és örömteli hivatásként megélni elképesztő ajándék! Hálás vagyok érte, hogy ezermesterségemet minden képzeletemet felülmúlva ezen a magas szinten kaptam meg.
Hálás vagyok továbbá azért a nemes kihívásért, hogy a választott “munkadarabjaim” EMBEREK végén helyezkednek el, találkozhatok a megéléseikkel, segíthetek a feszültségek, félelmek legyőzésében, és mikor elkészül valami, osztozhatok örömükben. Végül hálás vagyok, hogy munkámat egy lelkes, kiváló szakemberekből álló, szerethető csapattal folytathatom!